Blog
Na této stránce najdete všechny aktuality a novinky z Gruntu. Sledujte náš blog, ať máte přehled, co vše se u nás děje
Karlovarský knedlík
Šéfkuchař Ondra pro vás tentokrát připravil jedinečný recept na tradiční Karlovarský knedlík, který je neodmyslitelnou součástí české kuchyně. Sepsal pro vás krok za krokem návod na přípravu, takže
Lebkuchendocken
Na Gruntu se rádi vracíme ke starým receptům. Proto se s vámi dnes podělíme o recept na tradiční lebkuchendocken – lahodné skořicové šneky. Recept pochází ze staré chebské
Novináři ochutnali speciality z jarního menu
26. února jsme na Gruntu uspořádali ochutnávku našeho nového jarního menu. Pozvali jsme novináře, aby ochutnali degustační menu plné sezónních specialit, které připravil šéfkuchař Ondra. Filozofií Gruntu je
Napsali o jarním menu
Od 2. března si v naší restauraci můžete vychutnat speciální jarní menu, které pro vás připravil náš šéfkuchař Ondra. Menu bude v nabídce až do konce dubna, takže
Velikonoční mazanec
Jedním z neodmyslitelných symbolů Velikonoc je mazanec. Letos vyzkoušejte náš tradiční recept, ve kterém používáme preferment biga. Tato stará italská technika přidává mazanci lepší chuť a významně prodlužuje