Novináři ochutnali speciality z jarního menu

26. února jsme na Gruntu uspořádali ochutnávku našeho nového jarního menu. Pozvali jsme novináře, aby ochutnali degustační menu plné sezónních specialit, které připravil šéfkuchař Ondra.

Filozofií Gruntu je servírovat autentická jídla z poctivých surovin, s důrazem na lokální původ a respekt k tradicím. A to se odráží v každém jídle, které v novém menu najdete.

Během ochutnávky se Ondra podělil o inspiraci, která stála za vznikem jednotlivých jídel. Zvláštní pozornost si zasloužila dvě jídla inspirovaná starou chebskou kuchařkou – Lebkuchendocken a bramborový krém s podmáslím. Zároveň jsme se podělili o náš rodinný příběh, příběh Gruntu a farmy.

„Jsme rádi, že jsme se s novináři mohli podělit o naše jarní menu a zároveň jim představit Grunt, farmu Kořeny a náš rodinný příběh,“ říká šéfkuchař Ondra. „Věříme, že si odnesli krásný gastronomický zážitek a zároveň se dozvěděli více o tom, co pro nás Grunt a farma Kořeny znamenají a co vše chystáme do budoucna.“

Ochutnávku jsme si moc užili a děkujeme všem novinářům, že dorazili.